Julgranskula Rosa Christina


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Manga serie engelska Gorgeous carat shonen-ai

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Miami no.1 A3 30x40cm
X-men Vol. 1, nr 96, 1975, toppex! VF+

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGöteborgsk lokalhistoria och arkitektur: Arvid Bjerkes Utbynäs – bilder, minnen Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Filippinerna - Nationalparker och andra vildmarksområden
MICHELIN Guide Rouge France

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
HQ Halogenlampa classic GLS E27 18 W 205 lm 2 800 K (A55E2718W)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
CLP 2-Set Barstol Lazio Konstläder, orange

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ÅRETS IDROTT ”STRÖMBERGS LYXUPPLAGA” 26 st. 1962-87Årets Fotboll Strömbergs 1965vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pica Märkkrita för trä Classic Pro 590 12 st 12x120 mm röd
Järnets metallurgi

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
KUNNA Ljudisolering byggnadsakustik K Björkman Handbok 1974

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Med ånga, gods och tidtabell - 1800-talets ångbåtstrafik
RIDDER Halkfri badkarsmatta Playa 80x38 cm neonblå 68303
SE nr 30 1961 Tingsryd-Öl Tage Erlander Gröna Lund Qvitt Holmgren Bizerte

På tisdagen godkände ministerrådetH-J 1962-7 V Moberg..Tosseryd..Christian Dior..Greta GarboIdun 1897-32 Cathinka Guldberg Stort BildreportageAllers 1941-22 Alice Babs..Gripsholm Slott..Thor Modéen den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
S-D 1910-42 Norrköping St. Olof Skola Stort Bildreportage
Hänt 1976-17 Stenmark.Sven-Ingvars.Bardot.Hagegård.Siv-Inger

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHusmodern 1932-9 Elisabeth Frisk.Lennart O Karin Nissvandt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Portrait of a Woman with a Man at a,Fra Filippo Lippi,60x40cm