infälld OSRAM Cabinet LED Panel 4058075126428 14 W Vit LED-belysning Varmvit eflhae3114-Hushållsapparater

Bullboxer Cowboy- / Bikerstövletter - olive Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Buffalo VIBRANT - Klassiska stövlar - röd
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Emaljskål, 6dl, svart

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Julby karusell med barn och musik

SMHI Varning

Buffalo DOVE - Klassiska pumps - burgundy
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Buffalo London Sneakers - cream
Brenda Zaro TURRI - Sandaletter - röd SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Coolway CASSIE - Ankelboots - weiß
Carvela GLIMMERING - Sandaler - purple
Champion ZONE MID - Höga sneakers - vit 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Camper PEU SENDA - Sneakers - dynasty optic
Castañer ROSME - Espadrillos - natural
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Carmela Sneakers - nude Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Clarks GRACE MIA - Ballerinaskor - grå
Fortsätt läsa
Clarks ORINOCO HOT - Stövletter - braun

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Colors of California Ankelboots - multicolor
Copenhagen Stövletter - dark blå 14 MAJ 2019 Skrivet av :
CTWLK TIRZA - tåsandaler - rosa Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Diesel 355 FLIP S-FLIP LOW W - Sneakers - multicolour
Fortsätt läsa
DNA Footwear BV Stövletter - burgundy

Varför varna för kontroller

Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT FIERCE - tåsandaler - nude
Dorothy Perkins SASSY - Sandaler - camel 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Fördelar: lågvolts lampa för DC-drift med extern drivrutin. Mycket smal form. Homogen ljusfördelning. Enkel och snabb fästning på nästan alla ytor (tejp eller skruvar). Egenskaper: ljusflöde: upp till 450 lm. Slå på och stänga av genom rörelser med 5 cm avstånd före infraröd rörelsesensor. Steglös dimmer genom övertäckning av infraröd rörelsesensor i 5 cm avstånd för minst en sekund. Material: aluminium. Produktfärg: vit. Tillgänglig som enkel och dubbelt leuchten-set. Användningsområden: hylla- och underbyggnad belysning. Teknisk utrustning: extern nätadapter (kabellängd: 1,5 m).

OBS! Denna text är maskinöversatt.
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Dorothy Perkins SUNSET - Sandaler - pale blå
Fortsätt läsa
Dorothy Perkins GEMALINA - Klassiska pumps - röd
Dorothy Perkins MAYHEM - Ankelboots - tan
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dune London OSHA - Stövletter - rose
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Emporio Armani Sneakers - vit
EGO HARLOW - Ankelboots - mocha
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Esprit CHERRY - Sneakers - vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Esprit LUNA LACE - Snörstövlar - toffee

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Even&Odd Klassiska pumps - royal blå Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Exé Slip-ins - gul
vidaXL Toalettsits med delfiner MDF hård stängning

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Felmini GREDO - Overkneeskor - pardo
13 MAJ 2019 Skrivet av :
flip*flop COTTAGE MATE - Tofflor & inneskor - grå Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Beta Tools Kombinationstång 1150BM 180 mm
Gabor WIDE FIT - Sneakers - bronze 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Gabor Klassiska stövlar - schwarz/anthrazit
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Poster Retro Blomma, 50x70 cm
GANT MANDY - Gummistövlar - marine
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Uppblåsbar Boombox-kyl
Glamorous Stövletter - röd

Danstävling i Älvsbyn lockade

Helia Klassiska pumps - nero EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Svart hexagon vinyl vägg klistermärke 20st/förp
Högl Klassiska stövletter - rust brun
Iro AVINA - Klassiska stövletter - ecru
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
View in the Vit Mountains,Thomas Cole,60x50cm
J.CREW RUFFLE STRAP HEELS - Sandaletter - metallic gold
KENDALL + KYLIE CALLA - Klassiska stövlar - taupe
KIOMI Stövletter - taupe 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Kennel + Schmenger MALU - Ballerinaskor - cognac/gold
Kennel + Schmenger JADE - Ankelboots - hazel
Lost Ink TIA MIXED STILETTO - Klassiska pumps - nude 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Lamica QUAL - Stövletter - rosso 1