Bröd-/Fruktkorg cm Vit 30 ekylkj2591-Dukning

Poster Hummer tunnor, 50x70 cm Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Poster Illustration gitarrspelare, 50x50 cm

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Poster fjärilar , 50x70 cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

616,Steve matbord med klaff vit/ek 1890:-

Barnsaxar - L: 12,5 cm - Rund - 12 MixadePoster Rusty car, 21x30cm

Forgive others Väggord Väggtext Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Safety First Stilren Säkerhetsgrind - Öppning 62cm-102cm - barn
Duschhatt / badmössa för barn - inget vatten i ditt barns ögon

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerBebis nagelklippareBABBLARNA Bäddset Junior - Vi Flyger av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 30x40cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Falsben - Ergonomiskt handtag - L: 12,4 cmMy Little Pony Pennfodral Pennskrin Lila

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

vimpel rosa dekoration inrödning party barn barnrum vimplar Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Peppa pig - Greta gris - hela familjen 4 pcs  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Mästerflygarna - Super Wings Solglasögon

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Mini LCD-Termometer för Kyl & Frys

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avCanpol® Napp "Milky", Jag hjärta mammabasicXL Dammsugarpåse HE-Goldstar Sweefty / LG Dino (BXL-52800/PVampyrblod på Tub vardagen på egen hand.

HQ Dammsugarpåse Miele GN - paketerbjudande (W7-51417/HQFV)

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaExcavator 2In1 Byggsats 342 Delar saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

BAHCO 10-delars sågblad bågfil 32 tpi (0,794 mm)

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Harry Potter Quinnie Goldstein Magic Wand (trollspö) - ReplikaCapodaster, Capo, Barréklämmaverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Magnetisk Newton Vagga

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterPlastduk DinosauriePizzakartongerIsform Shotglas

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktnummer: 6566831

Bröd-/Fruktkorg i vitt.

Mått: 30cm

Material: Metall

(Frukten ingår ej.)

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Textilskor / seglarskor från Svenska Charlotte navyCykelmask - Skidmask - Ansiktsmask - MC-mask - Ninja HalloweenYoga Leggings i 3 färgerOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Ride Free Plåtskylt 30x40cm