RoomMates Deco Väggdekor Whimsical Dandelion ekylkj2524-Hem & Trädgård

poster gamla bilar, 30x42 cm Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

poster dive in restaurang, 40x50 cm

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Poster Indian med skål, 50x70 cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Poster Brev med Kapitolium Washington format, 70x100cm

Poster Iskuber i en drink, 50x70 cm968,958,965 Bord + 2 Stolar med grå tyg sits/ 2550:-

566.961.630. Bord + 2 Stolar med ek sits/2550:- Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Poster Nätflöten, 50x70 cm
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerKarta över Boden, NorrbottenPoster Rusty car, 40x50cm av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Poster - Palmkvist no.3 30x40cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Forgive others Väggord VäggtextBarnspärr / Skåp lås

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Bäddset spjälsäng gingham rosa - EKO  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Poster Interiör i gammal slott, 50x70 cm

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Buskkrasse peach melba 10 frö

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avFortnite GympapåsarPaw Patrol Förvaringsbox och pall i ettLamaze Klassiska Prasselbok - Aktivitetsleksak vardagen på egen hand.

HQ Dammsugarpåse Philips Geneva (W7-51863/HQN)

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaCanpol® Napp "Milky", Jag hjärta faster saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Vaskhållare för disktrasa och diskborste

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Poster - Escape the ordinary No.2 70x100cm50 knappar i trä - 10 av varjeverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Kaotisk kemi 9789185071166

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterSkimrande Rosa Konfetti - We Love SosaPlektrum - Rolling StonesJultröja Under Misteln

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Denna självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates.

Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen.
Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Sammanfattning:
• Väggdekor av mycket hög kvalitet
• Fäster ordentligt och är lätt att ta ner
• Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen
• Innehåller inga farliga ämnen
• Tillverkad och testad i USA

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Pappersassietter Frost SkatingBaseus In-ear Blåtooth HörlurFortnite T-Shirt - Season 3Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Skandia Bultsax 610 mm