Kuddfodral - Keep calm and carry on
Bahco S910 verktygsset 1/4"-1/2" 92-delar med kraftig väska
Vimpel400/50 cm

MIN AMBITION

SENCOR Brödrost för 2 skivor Vit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


2 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars röd

JAG VILL HJÄLPA DIG

Träram i svart, 50x50 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Värmepanel infraröd 1000W med termostatreglering variant 1

LÄS MER

Sanaliving Förvaringsburk set 3 delar
Joseph Joseph brödkavel multifärg justerbar 42 cm
2 matsalsstolar i konstläder beige
Poster Påskön vid solnedgång, 50x70 cm
Poster Vithaj, 50x70cm
Poster snöväder i New York, 50x70 cm
Poster Riksdagshuset, 50x70 cm
Poster supernova, 50x70 cm
Poster mortorcykel framhjulet, 50x70 cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster vallmo mot svartvit bakgrund, 50x70 cm

Poster bergssjö under röd blå himmel, 50x70 cm
Poster målning abstrakt, 50x70 cm
Poster Illustration trumpetspelare, 50x70 cm
Poster Ritningar Format, 70x100cm Poster - But first coffee No.26 30x40cm
Poster Isberg, 50c70 cm

Magnetlist

29.10.2018
Poster Brooklyn Bridge, 50x70 cm
poster drive in restaurang, 50x70

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Antikljus - dia. 2,2 cm - H: 24,5 cm - Lime - 4 st Dutch oven gjutjärns-grytset om 9 delar i trälåda

Bob Marley - Music & Love

Agora - Vinglas / Vinbägare - Dödskallar
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster street fashion, 50x70 cm
poster gamla bilar, 50x70 cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Mothercare - Praktisk badhjälp Fr 0mån
Poster London, 50x70 cm
LED Taklampa Svart

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster frihetsgudinnan, 50x70 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Mars planet ram 1 21x30cm WeatherTech Dörrmatta inomhus 122x76 cm svart IDM2B
Halloween Mask LED The Purge (Vit)

Paintpart Tapet Lantligt 4934-1 & Modernt eczehi2155-Hem & Trädgård

I den här kollektionen har vi hämtat inspiration från det lantliga och genuina folkhemmet. Vi har matchat vita inredningsdetaljer med moderna och stilrena tapeter. Dagens lantliga stil får oss att känna både trygghet och lyx. Vi finner den såväl på landet som i storstaden.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Lantligt & Modernt
Häxans hjärta 9789187505058
Harts, fiol, celloharts 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.