Cold Steel Classic Steak Knives 6pcs set

Lousy Livin Underwear BEACH DAZZLE - Boxershorts - fanfare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Lyle & Scott SUMMER OVERSHIRT - Skjorta - light blå

Lyle & Scott Piké - dusty rosaLyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - dark sageBurton Menswear London MINI GEO OXFORD - Skjorta - navyBurton Menswear London POPPER TIPPED - Piké - grå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Mister Tee WAVING CAT HOODY - Luvtröja - vitMassimo Dutti MIT NADELSTREIFEN - Kostymbyxor - light gråMango BRASILIA - Kavaj - blåMango EMOTION - Skjorta - light blåMango JUSA - Skjorta - vitMango SANTIAGO - Kavaj - blå inkMavi Långärmad tröja - dark grå melangeMinimum JAY LONG SLEEVED - Skjorta - indigo blå

Tack ❤

Min tid är nu

Makia HEADING HOODED - Luvtröja - navy
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Modern Native TOP - Luvtröja - blåNicce CENTRE LOGO HOOD - Luvtröja - rödNapapijri BURGEE SUMMER - Luvtröja - med grå melange

New Look ROLL SLEEVE - T-shirt - bas - dark gulNudie Jeans JONIS - Skjorta - grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Obey Clothing GUSTO HOOD - Luvtröja - khaki

YATO Lageravdragare framnav

OLYMP Luxor MODERN FIT - Skjorta - weißOppoSuits WINTER WONDERLAND - Kostym - rödOnly & Sons Långärmad tröja - bossa nova

Only & Sons MATT LONGY - T-shirt - bas - fudge
1537437987500

Only & Sons ONSFISKE ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - fudgeOriginal Penguin COLLARLESS OXFORD - Skjorta - bright vitPetrol Industries Långärmad tröja - dark gråPatagonia MAHNYA PANTS - Träningsbyxor - forge gråPenfield FISK - T-shirt med print - gråPier One T-shirt - bas - gulPier One Luvtröja - dark blåPolo Ralph Lauren SLIM FIT - Skjorta - light navy

Polo Ralph Lauren FEATHERWEIGHT - Skjorta - vitPolo Ralph Lauren Långärmad tröja - aviator navyPS Paul Smith MENS SHIRT TAILORED FIT - Skjorta - medium washPULL&BEAR MIT LÄNGSSTREIFEN - T-shirt med print - vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

PULL&BEAR ROLLING STONES - Luvtröja - vitQ/S designed by KURZARM - T-shirt - bas - passion fruit woveReebok Classic BIG LOGO TEE - T-shirt med print - gråReebok TRAINING ESSENTIALS MARBLE - Huvtröja med dragkedja - skull gråRussell Athletic Eagle R CARLIN EAGLE HOODY - Luvtröja - grå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - darkest spruceScotch & Soda CLASSIC CRISPY - Skjorta - midnightSelected Homme Kavaj - grå melange

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Selected Homme Skjorta - sandSelected Homme SHDARO EMBROIDERY - Piké - peacoat

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

SIKSILK CONTRAST ARM GRANDAD COLLAR - Skjorta - khakis.Oliver REGULAR FIT 1/1 ARM - Skjorta - midnight

Skins DNAMIC PRIMARY LONG - Tights - utilitySuperdry ORANGE LABEL VINTAGE - T-shirt med print - martinique grönSuperdry LANG GESCHNITTENES - Linne - light grå

Superdry MIT FARBSPRITZER-PRINT - T-shirt med print - vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Boråstapeter Tapet Pigment Dark Denim 7930 exyuik2270-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: RandomRapport (cm): 0

Meningen med hela skiten…

Superdry MIT KURZEN ÄRMELN - Piké - dark grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Superdry ORANGE LABEL - Huvtröja med dragkedja - kansas goldSuperdry GYM TECH - Träningsbyxor - dark gråTateossian TABLET - Manschettknapp - grå

15324212664902228635381886865163.jpg

The North Face BASE CAMP DUFFEL XL - Resväska - gulTiger of Sweden FERENE SLIM FIT - Kostymskjorta - light blå

Tommy Hilfiger SLIM FIT LONG SLEEVE - Långärmad tröja - grönTommy Hilfiger Huvtröja med dragkedja - blåTOM TAILOR FINE TEE - T-shirt med print - brilliant rödTOM TAILOR DENIM NEW STRUCTURE - T-shirt med print - light stone grå melange

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tommy Jeans COLLEGIATE - Sweatshirt - bright vitTeddy Smith TEVEN - T-shirt med print - grön sequoiaUnder Armour SPORTSTYLE SHORT - Träningsshorts - academy/onyx vitVersace Collection SPORTIVO - Sweatshirt - bianco ottico

Boken finns att köpa här.

Weekday BILLY ZEITGEIST - T-shirt med print - rosa/vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

YOURTURN Skjorta - dark gråYOURTURN Luvtröja - beigeFila ORIGINAL FITNESS - Sneakers - turtledove

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ASICS PATRIOT 10 - Neutrala löparskor - deep ocean/flash gul
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • BOSS ATHLEISURE LIGHTER FLASH - Sneakers - dark gråBugatti Snörstövletter - cognacChampion LOW CUT SHOE VXTRAINER - Gym- & träningskor - grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Clarks Originals DESERT BOOT - Sportiga snörskor - clayDiesel "ASTICO" S-ASTICO LC LOGO - Sneakers - aloeFratelli Rossetti Stövletter - neroGeox JAYLON - Eleganta snörskor - navy
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • HUGO APPEAL DERB - Eleganta snörskor - dark brunKenneth Cole New York BRANT LACE UP - Eleganta snörskor - cognac
 • Vad är ditt drömjobb?
 • La Sportiva TRANGO TRK GTX - Vandringskängor - carbon/pumpkin
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Burton Menswear London KIKOR - Höga sneakers - brunmtng Sneakers - gris claro

Over and out.

Klara